First Gilwell & Open Scouting

Leden van de First Gilwell Troop in Open Scouting

Bij Open Scouting is er een groot register waarin al decennia wordt bijgehouden wie er is toegetreden tot de First Gilwell Troop. Als het niet mee op cursus is, ligt dit waardevolle werk, samen met het Gilwell-logboek, in de archieven van Scouting Vlaanderen. Om het 'ledenbestand' van de First Gilwell iets toegankelijker te maken voor de internetgeneratie, worden op deze pagina's de namen en totems van de Gilwellians van de laatste jaren toegevoegd, waar mogelijk met de groepsfoto.

Logboek en register

De leden die willen krijgen bovendien een e-mailadres in de vorm voortotem.totem@firstgilwell.be, of bij gebrek aan een totem, voornaam.achternaam@firstgilwell.be. Om spam te voorkomen zullen er echter geen klikbare e-maillinks van Gilwellians op deze site worden geplaatst, maar zal het deel dat voor firstgilwell.be komt te staan, telkens onderlijnd achter de naam en totem staan.
Even knippen en plakken dus!
Kloppen je gegevens niet? Heb je informatie of foto's van jouw Gilwell? Stuur dan een mail naar admin--@--firstgilwell.be (streepjes weghalen), en we passen dit zo snel mogelijk aan!


Woodbadge
Valid XHTML 1.1